БЕСПЛАТНО модем со вграден Wi-Fi уред
 
Телекомуникацискиот оператор и Нет.Бит.Датацентар промовираа нова бизнис- понуда за веб-хостинг и виртуелен приватен сервер, која драстично ги намалува компаниските трошоци Од денес, телекомуникацискиот оператор „Близу“ и  Нет.Бит.Датацентар ... повеќе»