КОНТАКТИ

Контакт центар
089 011 011
02 613 3 613
Телефонските јавувања од мрежата на Близу се бесплатни. Цените за повиците од останатите мрежи се дефинирани од операторот.

Работно време:
Пон. – Нед. 07 - 22 часот

Дирекција - Скопје
Бул. Трета Македонска Бригада 48
Тел: 02 613 1 613, 02 2460-820
Факс: 02 2468- 820

 

E-mail за ваши коментари: info@blizoo.mk