Пакети со три услуги

Три основни услуги - телевизија, интернет и телефонија - сé што Ви треба за да се забавувате, да бидете информирани и секогаш во чекор со времето. Животот Ви е поврзан со услугите на blizoo, затоа одберете го Вашиот пакет.
 
999
ден. месечно
 
1,199
ден. месечно
 
1,499
ден. месечно
 
1,999
ден. месечно
 

Цените се со вклучен ДДВ. Цените се промотивни, за договор на 24 месеци.
Во пакетот „СТАРТ“ 90 канали во првите три месеци, а потоа 60.
Во пакетот „СМАРТ“ 170 дигитални канали во првите 6 месеци, а потоа 90.
Цената на пакетот „СТАРТ“ во првите 12 месеци изнесува 845 денари месечно, а потоа 999 денари месечно.
Цената на пакетот „СМАРТ“ во првите 4 месеци изнесува 599 денари месечно, а потоа 1.199 денари месечно.
Брзината на интернетот изнесува 150 Mbps во Docsis реоните, 60 Mbps во Lan реоните.
1) Вклучените бесплатни минути се однесуваат за разговори кон сите фиксни оператори
Модемот со WiFi е дел од понудата само онаму каде е овозможена услугата DOCSIS 3.0.

Неограничен интернет

blizoo нуди супер брзина и квалитет, со најновите технологии во доставувањето на интернетот и прв во Македонија го спроведе стандардот DOCSIS 3.0.
Единствено со blizoo добивате НАВИСТИНА НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ без „политика на фер користење“.
Дигитална телевизија

blizoo Ви нуди богат избор на разновидни телевизиски канали со дигитален квалитет. Телевизиските канали доаѓаат кај Вас со кристално чиста слика и звук. Може да вклучите и дополнителен пакет со HD канали.
 
600 минути за разговори

сега нашите пакети се со до 600 вклучени минути на месец кон сите фиксни оператори во Македонија.
Гарантирана цена

blizoo ви гарантира, дека нама да има промена на цената на услугата во рок од 24 месеци по потпишувањето на договорот.
 

 

 

Услугите се достапни во реони каде што има техничка можност. Опремата е во сопственост на blizoo. Наведените цени се со ДДВ и се однесуваат на договор на 24 месеци. Бесплатна поддршка 365 дена во годината. Промоцијата е временски ограничена. blizoo го задржува правото на промена на програмската шема. Инсталацијата на услугите се наплаќа според редовниот ценовник. Цени за придружни елементи за инсталација на: 1 услуга – 149 денари; 2 услуги – 249 денари; 3 услуги – 449 денари.

Порачајте onlineHD пакетРегистрирај се за е-сметкаМодем со WiFi